Parkiranje

    Modra cona zajema parkirna mesta in parkirišča v in ob samem mestnem središču Celja. Namenjena je parkiranju za krajši čas (do 2 uri). Zajema parkirišča na območju mestnega jedra med Ulico 14. divizije, Aškerčevo, Levstikovo in Gregorčičevo ulico, ter parkirna mesta uličnega parkiranja na Ljubljanski, Prešernovi, Cankarjevi, Vodnikovi, Stanetovi, Miklošičevi, Kocbekovi, Gubčevi, Gosposki ulici, Gledališkem trgu ter Stari Mariborski cesti. Na tem območju obratuje, med 6. in 16. v delovnih dnevih ter med 6. in 10. uro ob sobotah, parkirnina se plačuje na 18 parkirnih avtomatih. Na voljo je skupno 418 parkirnih mest.


    Parkirišča II. cone z 2626 parkirnimi mesti zajemajo parkirišča okoli mestnega jedra. Obratovalni čas je med delavniki med 6. in 15. uro, parkirnina pa se plačuje na 33 parkirnih avtomatih.

    V centru mesta je na voljo tudi parkirna hiša  s 462 parkirnimi mesti. Nahaja se v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje ter mestnega središča. Obratuje od ponedeljka do sobote med 6. in 22. uro.
     
    Parkirna hiša Celeiapark, Aškerčeva 14, 3000 Celje, +386 (0)3 490 15 50

    https://www.zpo.si/objekt/parkirna-hisa-celeiapark/
    http://www.zpo.si/objekt/modra-cona-in-parkirisca-ii-cona/
    parkiranje
    © 2024 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR