Oaza 2.0

  Oaza 2.0, oaza zdravja in dobrega počutja, sredi mestnega jedra, kjer se združita udobje miru in toplina doma.
   
  V Oazi 2.0 ne manjka predvsem edinstvenih dobrot: privoščite si lahko pravi italijanski espresso, ali pa hladno varjen Cold Brew Latte. Ob vrhunski kavi se prileže tudi rogljiček iz priznane milanske slaščičarne, ki je tako dober, da ga ne boste želeli deliti z nikomer. Poleg prvovrstne kave iz nasadov, ki jih je potrdila Rainforest Alliance, mednarodna neprofitna organizacija, ki si prizadeva za ohranjanje biotske raznovrstnosti in spodbuja pravice ter dobro počutje delavcev, njihovih družin in skupnosti, je v Oazi 2.0 na voljo več vrst funkcijskih napitkov, premium čajev iz Šrilanke, ki veljajo za najčistejše na svetu ter zanimiv izbor slaščic, vrhunskih vin in žganih pijač. Za potešitev lakote med malico pa vas čakajo BIO juhice brez glutena in laktoze, italijanske sorrentine, funkcijske sklede in še in še.
   
  V Oazi 2.0 boste med drugim našli ogromno različnih rastlin iz vsega sveta in tudi potaknjencev, ki so na voljo za izmenjavo, le prinesite svojega od doma in iz oaze potaknjencev odnesite najljubšega. 
  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  © 2023 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR