Kozmetični salon Beauty Time

  V izjemno lepem kozmetičnem salonu Beauty Time vas čaka razvajanje z negovalno – dekorativno linijo DELFY COSMETIS in dekorativno linijo CHELSEA BEAUTIQUE, h katerima se ob bok postavlja vrhunska ameriška negovalna kozmetika DERMALOGICA.
  Dermalogica v kozmetiki predstavlja pravo revolucijo na področju profesionalne nega kože. Je naravna linija preparatov za nego obraza in telesa, z več kot dvajsetletno tradicijo, ki ji zaupa velik krog uporabnikov v Združenih državah Amerike in po celem svetu. Prepričani smo, da bo osvojila tudi srca Celjank in Celjanov!
  Poleg omenjene nege obraza in telesa vam v salonu nudijo kisikovo terapijo Oxy-Jet ter Face in Body Mapping, manikiro, podaljševanje gel nohtov s šablono, permanentno lakiranje nohtov (gelish), SPA manikiro, parafinsko terapijo, estetsko pedikuro, delne masaže telesa, masaže celega telesa, depilacije, oblikovanje telesa (Vacuslim tehniko), limfno drenažo (medicinsko presoterapijo), barvanje obrvi in trepalnic, spray tan – teniranje telesa ter ličenje.
  Prav tako so v salonu na prodaj vsi kozmetični izdelki vseh treh linij – DELFY COSMETICS, CHELSEA BEAUTIQUE in DERMALOGICA.
  V salonu BEAUTY TIME se za vsako stranko izjemno potrudijo in ji namenijo vrhunske storitve po zelo ugodnih cenah. 
  Po obisku salona BEAUTY TIME, se boste počutili kot prerojeni! Pričakuje vas tandem Beauty Time. Vrata salona so vam vedno odprta in vsaka stranka je zelo cenjena in dobrodošla!
  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  © 2023 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR