Tehnopark

  JULIJSKA DOŽIVETJA V TEHNOPARKU CELJE

  V mesecu juliju v Tehnoparku Celje ponovno pripravljamo nabor zanimivih, kreativnih in zabavnih delavnic za otroke in odrasle.
   
  Ob sobotah se boste lahko preizkusili v vznemirljivi resničnostni igri sobe pobega, kjer boste prvošolki Ani pomagali poiskati srečno igračko, ki jo je izgubila nekje v sobi. Soba pobega je primerna za otroke od 11. do 15. leta starosti in za družine (3-5 oseb). Ob nedeljah vas vabimo, da se z Almo Karlin, pomembno ustvarjalko, pisateljico, poliglotko in svetovno popotnico odpravite na pot »okrog sveta«, rešite uganke in s skupnimi močmi pobegnete iz Tehnoparka. Soba pobega je prilagojena za gibalno ovirane osebe in je primerna za 4-8 oseb.
  Informacije in prijave👇:
  https://www.tehnopark.si/Aktualne-delavnice/Soba-pobega-prvosolke-ane/
   
  https://www.tehnopark.si/Aktualne-delavnice/neZMOZNOST-POBEGA_2/
   
   
  V mesecu juliju boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji štirinožnih prijateljev. V Tehnoparku namreč pripravljamo delavnice, kjer boste izdelali slaščice za svoje kosmatince. Ob tem boste raziskovali katera živila smejo biti v hrani psa in katera ne ter kakšne so energije, okusi in druge lastnosti hrane za pse, če jo pripravimo sami ali kupimo pripravljeno. Informacije in prijave 👇:
  https://www.tehnopark.si/Aktualne-delavnice/Kulinaricna-delavnica-zaotroke-starse/
   
  V program Tehnoparka se vračajo tudi kreativne trajnostne delavnice, kjer si bodo otroci lahko iz odsluženega tekstila in nakita ustvarili kazalo za knjigo, modni kos nakita, talismane ali lovilce sanj. Delavnice bodo potekale v sklopu ogleda parka, zato se nanje ni potrebno prijaviti.
   
  Že konec tega meseca pripravljamo nepozabna počitniška doživetja za otroke od 8. do 11. leta starosti. V juliju so prosti še trije termini (sreda - petek), in sicer 13. 7. - 15. 7., 20. 7. - 22. 7. in 27. 7. - 29. 7. 2022. Več o tem si lahko preberete v PDF priponki, prijave za počitniška doživetja pa zbiramo na spodnji povezavi👇.
  https://www.tehnopark.si/Aktualne-delavnice/Pocitniska-dozivetja-vtehnoparku-celje_1/
   
  Vabimo vas tudi, da se nam 21. 7., od 10. do 17. ure, pridružite na znanstveni stojnici na Lilekovi ulici. Za vas pripravljamo zanimive poletne eksperimente.
  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  Gubčeva ulica 1
  Navodila za pot

  © 2023 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR