Celjski mladinski center

  POČITNICE S CELJSKIM MLADINSKIM CENTROM

  Kot vsako poletje bomo tudi letos počitnice v Celju preživeli kreativno in zabavno. Celjski mladinski center bo letos ponovno organiziral v sodelovanju z Mestno občino Celje, Javnim zavodom SOCIO in Ljudsko univerzo Celje AKTIVNE POČITNICE v mestnih četrteh in krajevnih skupnostih znotraj Celja.
  Vse od 4. julija 2022 do 19. avgusta 2022, se bodo v mestnih četrtih in krajevnih skupnostih odvijale športne in družabne igre, ustvarjalne delavnice ter predavanja in delavnice, ki jih bodo mladinski delavci in animatorji izvedli v sodelovanju z Javnim zavodom SOCIO in Ljudsko univerzo Celje.
  Namen skupnega projekta je otroke in mlade aktivirati za preživljanje prostega časa na aktiven in zabaven način, hkrati pa jih ozaveščati o pomembnih tematikah in jih seznaniti z zanimivimi dejavnostmi in aktivnostim.
  Razpored AKTIVNIH POČITNIC po mestnih četrteh in krajevnih skupnosti:
  od 4.7. do 8.7. – Krajevna skupnost Slavko Šlander
  od 11.7. do 15.7. – Mestna plaža
  od 18.7. do 22.7. – Mestna četrt Nova vas
  od 25.7. do 29.7. – Krajevna skupnost Šmartno v Rožni dolini 
  od 1.8. do 5.8. – Krajevna skupnost Ljubečna
  od 8.8. do 12.8. – Mestna četrt Lava
  od 16.8. do 19.8. – Krajevna skupnost Pod gradom

  Zaradi velikega interesa kreativnih počitnic so obvezne predhodne prijave na mija.repensek@mc-celje.si. Naj vaši otroci počitnice preživijo kreativno in zabavno.
  Kontakt: Mija Repenšek, sodelavka na projektih, tel.: 031 374 648
  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  Mariborska 2
  Navodila za pot

  © 2023 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR