Galerija D 94

  Ko so darila tako posebna, da jih kupite še zase.

  Vzemite si čas za lepoto, uživajte v čudovitih stvaritvah in dovolite svoji domišljiji ter željam zrasti do neba. Police Galerije D'94 so založene z drznimi darili slovenskih in tujih oblikovalcev (Lara Bohinc, Oskar Kogoj, Rudolf Španzel, Karl Lagerfeld, Georg Jensen, Rony Plesl, in drugi), ki jih boste težko našli drugje, saj se v njih prepleta slovenska in svetovna kulturna dediščina, mojstrstvo domače obrti ter brezčasno oblikovanje. Naj bo to poroka, rojstni dan, obisk poslovnega partnerja ali le majhna pozornost, v galeriji boste našli nekaj za vsako priložnost.
  Presenečeni boste nad številnimi izdelki, ki jih ponosno predstavljajo - nad njihovo kakovostjo, izvirnostjo in izjemnostjo! Z veseljem skrbijo za ta prijetna presenečenja, ker cenijo delo avtorjev in so vedno znova navdušeni nad njihovim navdihom. Pridite in pokukajte na njihove police. Naj (tudi vas) prevzame umetnost.
   
  Vtis je lep, a mine, ostane darilo.
  Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


  Prišlo je do napake. Sporočilo ni poslano.
  © 2023 dobimosevcelju.si | O piškotkih | Varovanje podatkov GDPR